Σχετικά με εμάς

Ιστορία από το 1972

Η ΘΥΑΜΙΣ Α.Τ.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς των τεχνικών έργων και την εξόρυξη μαρμάρων από το 1972. Με μεγάλη ιστορία, εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση ιδιαίτερα στις χωματουργικές εργασίες αναλαμβάνει τεχνικά έργα σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα, δραστηριοποιείται στο χώρο της εξόρυξης και πώλησης όγκων μαρμάρου διατηρώντας λατομεία στην περιοχή της Αργολίδας.

Τεχνική Εταιρεία

Διαχρονικές κατασκευές. Διαχρονικές αξίες

Με εμπειρία 5 δεκαετιών στο χώρο των τεχνικών έργων, η ΘΥΑΜΙΣ Α.Τ.Ε., διαθέτει εξειδικευμένη γνώση ιδιαίτερα στο χώρο των χωματουργικών εργασιών με διαχρονικές βασικές αξίες τη συνέπεια στην τήρηση συμφωνιών και χρονοδιαγραμμάτων καθώς και στην ποιότητα των εργασιών.

Λατομεία

Η πρώτη ύλη, η πρωταρχική μας μέριμνα

Στο πλαίσιο ανάπτυξης του εύρους δραστηριοτήτων της, η εταιρεία μας επεκτάθηκε και αναπτύχθηκε και στο χώρο της εξόρυξης μαρμάρων, επενδύοντας στην απόκτηση της απαραίτητης τεχνογνωσίας μέσω της απασχόλησης εξειδικευμένου προσωπικού και την εκ νέου εκπαίδευση του ήδη υπάρχοντος. Με αφετηρία την περιοχή της Αργολίδας και τα φημισμένα είδη μαρμάρων της περιοχής (Μάρμαρο Διδύμων, Μυκηνών), η ΘΥΑΜΙΣ Α.Τ.Ε. στοχεύει να εδραιωθεί στην αγορά παρέχοντας ποιοτικά υλικά πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον, σε όλα τα στάδια της εξόρυξης.